Gå på ”En studie i dött” med SeKeL

Vi befinner oss i 1880-talets London, en stad fylld av rök, dimma och mörka gränder. Uppfinnaren Nikolai Tesla kommer på visit för att besöka sin brevvän, läkaren Arthur Conan Doyle. Plötsligt upptäcker polisinspektör Frederick Abberline ett lik utanför Dr. Doyles mottagning och sedan ett till, och ett till… Nu startar en mördarjakt utan dess like där alla är misstänkta!

Studentspex är en interaktiv teaterform med inslag av musik, som parodierar en historisk händelse. Spexet är skrivet på rim och innehåller även andra former av textvridningar som allitterationer och temavitsar. Studentspex kännetecknas av att publiken kan påverka föreställningen genom att ropa saker som ”omstart”, ”baklänges”, ”bu” eller ”på tyska”.

Linköpings StudentSpex ”En studie i dött” spelas just nu på Forumteatern i Nationernas Hus. SeKeLs kulturansvarige arrangerar därför ett gruppbesök lördagen 27/2 till det facila priset av 100 kr per medlem. Anmälan sker antingen via epost till adressen kultur@sekel.stuff.liu.se, under expeditionstid vid lunchtid framför HumSam på onsdag eller personligen till kulturansvarige Lina Nygren. Betalning görs på expeditionstid.

Sista anmälningsdag är torsdagen 18/2!

Tid: lördagen 27/2 18.00
Plats: Forumteatern, Nationernas Hus
Pris: medlemmar 100 kr / övriga 120 kr

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.