Kafé Myrans FikaMästerskap VT2010

Så du tror du kan fika? Välkommen att utmana dig själv och dina nära och kära på FikaMästerskap på Kafé Myran!

Förra terminens FM blev en succé som höll i sig i 32 timmar då Kristofer Åberg slutligen korades som vinnare. Finns det någon där ute som är magstark nog ta över hans plats som FikaMästare, eller kommer han stå obesegrad på Myrans FM-tron? Jag uppmanar alla att ta med ett spel, en god kamrat och en fikahungrig mage till Kafé Myran fredagen den femte mars för att reda ut saken närmare!

Om någon skulle klara av att fika i ett dygn eller mer så bjuds denne eller dessa på gratis brunch under söndagen den sjunde mars.

Myrans dörrar slår upp klockan 18.00 på fredagen så att man kan vara på kaféet i god tid innan själva FikaMästerskapens startskott går av klockan 19.00!

Tid: fredagen 5/3 18.00
Plats: Kafé Myran

Regler för Kafé Myrans FikaMästerskap VT2010

§1. FikaMästerskapet är en tävling i längdfika som äger rum på Kafé Myran i Ryd från 19.00 den 5:e mars till dess att endast en deltagare återstår. Tävlingen är öppen för alla.

§2. För att delta måste man vara med från start. En lista kommer att föras över deltagarna. Antal uppfikade kronor, toalettbesök och utomhusvistelse kommer att antecknas.

§3. Vinnaren är den som fikar längst. Denna person kommer att föräras ett diplom inom en (relativt) snar framtid.

§4. Med att ”fika” menas att vara vaken och social samt att förtära någonting ur Myrans sortiment för minst 5 SEK varje timme. Givetvis får man förtära för mer än 5 SEK i timmen.

§5. Med att ”vara social” menas just att vara social. Kortspel och samtal är exempel på sociala aktiviteter.

§6. Medhavd mat får ej förtäras annat än i undantagsfall, såsom vid allergier eller liknande fysiska besvär. Hunger är ej ett fysiskt besvär.

§7. Varje timme får deltagarna fem minuter (under tidtagning) att antingen gå ut precis utanför Myran och ”hämta luft” (även genom ett filter som tillför nikotin) eller gå på toaletten. Dessa fem minuter kan ej sparas så att man får tio minuter nästa timma.

§8. Vakthavande Myra är den som tolkar reglerna. Om tolkningsproblem kvarstår kan Drottningmyran, som är översta regeltolkaren, kontaktas.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: