Anmälan till SeKeLs 30-årsjubileum

Fyrverkeri

Lördagen den 16:e oktober slår SeKeL på stort kalas med anledning av sitt efterlängtade 30-årsjubileum. Alla är härmed hjärteligt inbjudna!

På programmet står bland annat:

  • Avslappnat mingel med kaffe och födelsedagstårta på Kafé Myran under eftermiddagen, dit alla seklerister är välkomna och ett ypperligt tillfälle att dra på sig SeKeL-kavajen (kl 13-17)
  • Finsittning på HG under kvällen med talare och underhållning kl (18-22)
  • Fria aktiviteter på HG:s nattklubb (kl 22-03)
  • Traditionell brunch på Kafé Myran under söndagen (kl 13-17)

Fram till den 17:e september 1:a oktober kan du anmäla dig nedan till SeKeLs jubileumssittning för endast 345 kr; om du betalar via PlusGiro och vill vara säker på att få en biljett till sittningen.

I priset ingår trerätters middag med fördrink, kaffe och avec samt nattklubbsinträde. På sittningsmenyn står kantarelltoast med krämig kantarellstuvning på vitt bröd med ärtskott till förrätt, enbärsstekt fläskfilé med skogssvampsragu, grillade rotfrukter och en fänkålsslaw till huvudrätt med urgröpt zucchini fylld med ostronskivling och gratinerad med västerbottenost som vegetariskt alternativ, samt chokladtårta toppad med mörk tryffelcrème och hallonkompott till dessert.

Därefter kommer vi fram till den 1:a oktober att sälja eventuellt överblivna biljetter enligt först-till-kvarn-principen. Priserna för dessa biljetter annon­seras dock ut först samma dag de släpps den 17:e september. Under onsdagen v.38 samt måndag till fredag v.39 kommer kontantbiljetter att säljas framför HumSam-biblioteket i D-huset kl 12-13.

Detta inlägg är publicerat i Fester & sittningar och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: