Kulturnatten 2010

Häng med vår kulturansvariga Lina Nygren och SeKeL på Kulturnatten lördagen den 25:e september! Vi samlas vid Rese­centrum för gemensam färd till Norrköping, där vi ser Chicago (musikalen, inte bandet) kl 15 på Östgötateatern. Efter det följer gemensam förfriskning och fria aktiviteter.

När du känner dig mätt på kultur kan du sätta dig på valfri pub och känna dig så där riktigt nöjd med dig själv.

Hundratals av Norrköpings kulturarrangörer samlats för att bjuda på ett kulturellt smörgåsbord. Du hittar bland annat japansk teceremoni, vävstolsjam, eldkonstnärer, gamla veteranbussar, tonsatta gobelänger, koreanskt vampyrdrama, konserter, hisspoesi, konstutställningar, körsång och ficklampsvandringar i mörkret. Uppleva improvisationsteater, gå på salsafest, spatsera mellan olika gallerier, se poetry slam, besöka Klubb Republiks elektroniska musikfestival eller drick varm choklad i Gubbens trädgård.

I princip alla evenemang är gratis. Allt du behöver göra är att skaffa Resekort/Resekassa hos ÖstgötaTrafiken för att ta dig till Norrköping. Om du tänker ladda din resekassa eller köpa biljett innan avfärd är det bra om du kommer lite tidigare.

Tid: lördag 25/9 kl 13.20 i Linköping / kl 14.00 i Norrköping
Plats: Samling Resecentrum, Linköping/Norrköping
Program: PDF
Pris: Gratis!

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: