Kulturresa till Stockholm

Den 12:e november anordnar kulturansvariga Lina Nygren vår årliga kulturresa som även denna gång tar oss till Stockholm. Vi samlas utanför Kårallen kl 07.00 för att sedan hoppa av ett par timmar senare framför Moderna museet (om samtidskonst inte faller en i smaken ligger Nationalmuseum ett stenkast därifrån) för fria aktiviteter på stadens museer. Senare på dagen kommer vi att bli guidade runt Dramaten och därefter se pjäsen Stormen med bland annat Stina Ekblad, Örjan Ramberg och Jonas Karlsson, i regi av John Caird. Naturligtvis blir det även mycket fika och andra starkare förfriskningar i trevligt sällskap. Så häng med!

Biljetter kan köpas och platser kan förhandsbokas alla dagar måndag till fredag kl 12-13 framför HumSam-biblioteket i D-huset under vecka 39 (alltså den här veckan).

Sista anmälningsdag är 4:e oktober!

Tid: fredag 12/11 kl 07.00
Plats: Samling utanför Kårallen
Pris: SeKeL-medlem under 25 år 220 kr / över 25 år 300 kr, ett studentmedlemskap i DIK till ett värde av 100 kr ingår i priset. (Medlemskap i SeKeL kostar 60 kr/termin eller 100 kr/läsår och går att lösa samtidigt som anmälan.)

Detta inlägg är publicerat i Utflykter & resor och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: