Extra platser till kulturresan!

Det är jättekul att intresset för att hänga med SeKeL till Stockholm har varit så stort. Vi har faktiskt fått in fler anmälningar än vi har platser. Därför behöver vi nu veta om det är någon mer som är intresserad av att åka till Stockohlm, så att vi vet om vi ska beställa en större buss och boka fler biljetter.

Resan går av stapeln 12/11 priset är 220 kr för SeKeL-medlem upp till 25 år och 300 kr för medlem över 25 år. (Medlemskap går att lösa i samband med biljettköp och kostar 60kr för en termin eller 100kr för ett läsår.)

I priset ingår bussresa tur och retur till stockholm, en rundvandring på Dramaten samt biljetter till Shakespeares Stormen. Dessutom får man ju en heldag i Stockholm så att man kan passa på att gå på museum eller shoppa om man hellre föredrar det.

Vill man ha en biljett kan man ringa kulturansvariga Lina Nygren under helgen på 070-3577961 eller komma förbi på den extrainsatta expeditionstiden på måndag kl 12-13 utanför HumSam-biblioteket i D-huset.

Detta inlägg är publicerat i Utflykter & resor och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: