TurF arrangerar föreläsningsserie

Turismvetenskapliga Föreningen (TurF) har bildats av studenter på Turismprogrammet vid Linköpings Universitet. Föreningens fokus är att resa frågor kring miljö, hållbarhet, socialt ansvar och mänskliga rättigheter i relation till turism. Under hösten arrangeras en föreläsningsserie, som är öppen för alla studenter vid Linköpings universitet samt för allmänheten. TurF arrangerar även filmvisningar och exkursionen där aktuella frågor lyfts upp och diskuteras.

Först ut i föreläsningsserien är Helena Klingvall från ECPAT som arbetar mot barnsexturism.

Tid: torsdag 7/10 kl 15.15–17.00
Plats: Vallfarten

Detta inlägg är publicerat i Föreläsningar och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: