Kafé Myrans FikaMästerskap HT2010

Kanelbullar

Så du tror du kan fika? Nu är det dags för Kafé Myrans efterlängtade FikaMästerskap! FM är en tävling i längdfika där den som klarar av att äta goda bullar, dricka gott mörkrostat kaffe och umgås i trevligt sällskap längst vinner. Låter inte så svårt, eller hur?

Obesegrad mästare två tävlingar i rad är Kristofer Åberg, och det borde finnas gott om personer där ute som vågar utmana denna SeKeLs gamling för att visa honom var kaffebryggaren ska stå.

Tror du att du har den stamina som krävs? Dyk upp på Kafé Myran den 8:e oktober i god tid före startskottet klockan 19.00, så är du med och tävlar om den ärofulla titeln FikaMästare HT2010! De tappra själar som deltar i ett minst ett dygn bjuds dessutom på en brunch!

Tid: fredagen 8/10 18.00
Plats: Kafé Myran

Regler för Kafé Myrans FikaMästerskap HT2010

§1. FikaMästerskapet är en tävling i längdfika som äger rum på Kafé Myran i Ryd från 19.00 den 8:e oktober till dess att endast en deltagare återstår. Tävlingen är öppen för alla.

§2. För att delta måste man vara med från start. En lista kommer att föras över deltagarna. Antal uppfikade kronor, toalettbesök och utomhusvistelse kommer att antecknas.

§3. Vinnaren är den som fikar längst. Denna person kommer att föräras ett diplom inom en (relativt) snar framtid.

§4. Med att ”fika” menas att vara vaken och social samt att förtära någonting ur Myrans sortiment för minst 5 SEK varje timme. Givetvis får man förtära för mer än 5 SEK i timmen.

§5. Med att ”vara social” menas just att vara social. Kortspel och samtal är exempel på sociala aktiviteter.

§6. Medhavd mat får ej förtäras annat än i undantagsfall, såsom vid allergier eller liknande fysiska besvär. Hunger är ej ett fysiskt besvär.

§7. Varje timme får deltagarna fem minuter (under tidtagning) att antingen gå ut precis utanför Myran och ”hämta luft” (även genom ett filter som tillför nikotin) eller gå på toaletten. Dessa fem minuter kan ej sparas så att man får tio minuter nästa timma.

§8. Vakthavande Myra är den som tolkar reglerna. Om tolkningsproblem kvarstår kan Drottningmyran, som är översta regeltolkaren, kontaktas.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: