Nu är det dags att söka till festeriet 2011!

Är du en rolig och social människa som tycker om att anordna festliga events? Då är festeriet något för dig! Det som festeriet 2011 kommer att anordna, precis som tidigare år, är två drinkfester, en chilifest/fulsittning, två vinbrännbollar och två sittningar. Detta är inget betungande arbete som går ut över skolan!

Varför festerist? Som festerist får man en otrolig gemenskap med andra festerier och sektionsaktiva. Man lär känna mycket folk och får förköp på vissa kravaller. Och framför allt: det är sjukt roligt!

Är detta något för dig? Släng då iväg ett mail till festerichef@sekel.stuff.liu.se där du skriver namn, ålder, klass och en kort motivering till varför just du ska vara med. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Vi vill ha in ditt mail senast den 31 oktober!

Mycket varma hälsningar
sKVaLp 2010

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.