Kulturvetare – vad blir man på det?

Kerstin Björsson berättar om sin syn på studierna till kulturvetare, varför frågan ”vad blir du” är fel ställd och livet efter studier. Om du drabbats av tvivel på vad du sysslar med eller funderar på att läsa lärare för att ”bli något” (och inte för att du faktiskt vill) så är det här en föreläsning för dig. Hyser du inte tvivel eller funderingar så är du naturligtvis varmt välkommen för att diskutera livet, universum och allting!

Alla intresserade är varmt välkomna. SeKeL bjuder på fika!

Föreläsare: Kerstin Björsson
Tid: måndag 22/11 kl 15
Plats: D31

Detta inlägg är publicerat i Föreläsningar och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: