Schema Nolle-P VT2011

Så var det snart åter dags för terminstart och ett nytt Nolle-P där alla nya studenter välkomnas och introduceras till studentlivet av vårt fadderi.

Nolleboken finns att ladda hem som PDF.

Måndag 24/1

Första dagen av ert Nolle-P börjar. Ni kommer få besök av Generalen & Fadderist som presenterar sig för er. Efter uppropet samlas vi direkt utanför Hum-Sam biblioteket innan ni får se Campus Valla och vad den har att erbjuda. Då kommer ni får veta vart det billigaste kaffet finns, var fredag & torsdagspuben finns.

Så är det tid att lära känna varandra. Göra era skyltar som kommer hjälpa er fram under ert Nolle-P vecka. Samt få era Nolle-P böcker som anhåller all information om er Nolle-P vecka. Där allt kan hända.

Tisdag 25/1

Nu är det dax för er att lära känna staden, vad den har att erbjuda. Var man kan gå efter en hel kväll ute på stan och äta, var man kan dra ut och ha lite roligt efter en jobbig dag i skolan.

Ca 13:30 träffas vi utanför Kårallen.
Ca 14:00 träffas vi i Stora Torget vid Burger King.

Onsdag 26/1

För dig som inte var med Måndagen så ges det en rund vandring i LiU kl: 16.00. Vi har en tradition som vi måste förra vidare till er. Det är vår populära Music Quiz. Där det blir sång & dans. Ca kl: 17:00 untanför Key Huset. Det avslutas med en film i musikens tema. Där vi har roligt och käkar en massa popcorn…”om vi inte slänger dem på varandra”….

Torsdag 27/1

Nu ska Nollan få gå på sin 1:a sittning. Vår traditionella ”OST,VIN & POESI” sittning, det brukar inte bli så mycket POESI under denna sittning. Denna kväll går också i musikens tecken!! På NH!! Vi träffas 18:45 utanför NH. För dig som inte vet vart NH ligger så kan man träffa Faddrar kl:18.40 utanför Burger King.

Vill du uppträda så kontakta Generalen/Fadderist/Fadder…Men kom ihåg att all poesi blir till sång…

SeKeL är kända för sina sittningar.

Fredag 28/1

En lugn dag för Nollan. En dag att andas ut efter torsdagens festligheter. För dig som vill göra något på fredag med Gänget:co finns det chansen att åka Pulka i Vallas massivet. Kontakta fadderist om du vill vara med.

Lördag 29/1

Den näst sista dagen av Nolle-P avslutas med finsittning. Det bjuds på 3:e rättersmiddag…

Dax att fixa till sig…”Detta kommer vara en kväll som ni kommer inte glömma….”

En hel kväll med massa festligheter som avslutas med en hel kväll med dans… Samling kl. 18.45 i Ryd Centrum.

Då Nollan blir 1:a…

Söndag 30/1

Efter all festligheter så är Nolle-P mot sitt slut. Denna Söndag så är Kafé Myran öppen för brunch, där det också att köpa begagnad litteratur. Samling 13:00 i Ryd Centrum.

Kom ihåg att allt under Nolle-p är frivilligt och anordnas för att Nollan ska få en så bra start som möjligt på sin studietid. En del av aktiviteterna kan kosta en liten slant, men det är det alltid värt. Alkohol finns med på flera aktiviteter, men är alltid frivilligt att nyttja. Vi tar starkt avstånd ifrån all form av alkoholhets. Därför finns det alltid något alkoholfritt alternativ, något som är roligare än ”det finns vatten i kranen”.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: