Sälj din gamla kurslitteratur!

Har du kurslitteratur du vill bli av med och tjäna en slant eller två?

SeKeL anordnar nämligen en Kurlitteratursäljardag på Kafé Myran. Du sätter själv priset på din litteratur, så utöver böcker är det lämpligt att ta med sig en lista på inlämnade titlar och deras pris. Det är med andra ord ett ypperligt tillfälle att sälja kurslitteratur man inte längre behöver till nya kulturvetar­studenter som vill få tag på just dina böcker till förmånliga priser! (Och kanske passa på att avnjuta en brunch i gamla och nya sekleristers sällskap.)

Inlämning: Du kan lämna in din litteratur på Kafé Myran den 26/1 kl 18-22 eller 30/1 kl 13-14

Tid: söndag 30/1 kl 13-17
Plats: Kafé Myran

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: