Motionera till extra årsmöte 16:e mars, 2011

Den 16 mars kommer SeKeL att hålla extra årsmöte för att tillsätta vakanta poster och revidera sina stadgar. Vid detta tillfälle ges det också möjlighet för medlemmar att motionera om olika frågor. Så om du vill göra din röst hörd som medlem: Motionera till extra årsmötet!

För att din motion ska vara giltig måste den innehålla ett tydligt yrkande, vara skriven av en medlem, vara underskrivna av motionären och vara inlämnad till styrelsen för behandling senast 2:a mars 2011. Skicka din motion till styrelsen@sekel.stuff.liu.se senast 2:a mars och lämna in en underskriven papperskopia senast på årsmötet.

Lycka till!

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: