Inför konstutställningen

Nu har Kafé Myran planerat sina aktiviteter i mars, och det blir ett fullspäckat onsdags-schema! Utöver aktiviteterna nedan har vi så klart brunch som vanligt på söndagar 13-17, och torsdagen den 31:a har vi extra-öppet från klockan 18 och framåt!

Först ut är kvällen då vi bestämmer tema på får kommande konstutställning som kommer ha vernissage den 30:e mars! Alla som vill delta i utställningsprojektet får möjlighet lägga fram förslag och rösta om vilket tema som skall råda som inspiration för konstnärerna.

Även om du missar kvällens tillfälle när utställningens tema bestäms så kan du såklart vara med som konstnär ändå. Bara dyk upp på Myran och fråga vilket tema som valdes, eller släng iväg ett mail till kafemyran@gmail.com så berättar vi vilka ord som är utställningens inspirationskälla!

Tid: onsdag 2/3 kl 18
Plats: Kafé Myran

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: