Afton med Sherlock Holmes

Nu har Kafé Myran planerat sina aktiviteter i mars, och det blir ett fullspäckat onsdags-schema! Utöver aktiviteterna nedan har vi så klart brunch som vanligt på söndagar 13-17, och torsdagen den 31:a har vi extra-öppet från klockan 18 och framåt!

På onsdag spelar vi det supermysiga spelet Sherlock Holmes som går ut på att lösa mysterier i 1880-talets London. Ta med dina små grå och klura ut vem som är den skyldige innan dina motspelare!

Alla är varmt välkomna till en afton i sällskap med Sherlock Holmes. Då vi slår oss ned i favoritfotöljerna med te och lite färska scones inom räckhåll, för att i skenet av levande ljus transporteras tillbaka till det viktorianska London och ett mordfall som vi, Baker Streets Frikår, måste lösa tillsammans. Det enda du behöver ha med dig, kära kamrat, förutom papper och penna, är fantasi och logiskt tänkande. Väl mött, mina damer och herrar!

Tid: onsdag 9/3 kl 18
Plats: Kafé Myran

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: