Premiär för Suttung

Nu har Kafé Myran planerat sina aktiviteter i mars, och det blir ett fullspäckat onsdags-schema! Utöver aktiviteterna nedan har vi så klart brunch som vanligt på söndagar 13-17, och torsdagen den 31:a har vi extra-öppet från klockan 18 och framåt!

Nästa onsdag är det äntligen dags att dra igång skrivarcirkeln Suttung igen!

Suttung är en (Myran-)historisk grupp där alla som är intresserade av att skriva ska ha möjlighet att samlas och byta idéer med varandra, ge och ta kritik och visa upp sina dikter, noveller, essäer eller vad man nu än föredrar att skriva, inför andra likasinnade. Ett gyllene tillfälle att inspireras och äntligen få tummen ur och sätta igång med det där skrivprojektet du så långe har planerat med andra ord!

Tid: onsdag 23/3 kl 18
Plats: Kafé Myran

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: