Din utbildning påverkar dig – Påverka din utbildning!

Är du intresserad av frågor som rör universitetet och din utbildning? Är du sugen på att arbeta med studentkåren i framtiden men vet inte var du ska börja?

Tanvir Mansur vid SUS skrev för en månad sedan om vikten av studentinflytande i Studenternas revolution. Att om vi som studenter ska få bra utbildningar måste vi också vara med och påverka dem. Vi i SeKeL här på LiU vill också att så många som möjligt ska bli aktiva under sin studietid. Har du åsikter om din utbildning? Vill du sitta med som studentrepresentant i institutionsstyrelser och programråd? Ta då kontakt med vår utbildningsbevakare för att få reda på mer!

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.