Vernissage på Kafé Myran

Nu har Kafé Myran planerat sina aktiviteter i mars, och det blir ett fullspäckat onsdags-schema! Utöver aktiviteterna nedan har vi så klart brunch som vanligt på söndagar 13-17, och torsdagen den 31:a har vi extra-öppet från klockan 18 och framåt!

På onsdag är det dags för vernissage för Myrans egna konstutställning! Alla som vill bidra med ett konstverk till utställningen är varmt välkomna att göra det. Om du missade tillfället då utställningens tema bestämdes så kan du såklart vara med som konstnär ändå. Bara dyk upp på Myran och fråga vilket tema som valdes, eller släng iväg ett mail till kafemyran@gmail.com så berättar vi vilka ord som är utställningens inspirationskälla!

Vernissagen är första dagen då alla tavlor (eller alster av annan föredragen teknik) visas upp, men de kommer hänga kvar på Myran tills dess att konstnärerna själva känner sig manade att ta ner sina verk, så ni som vill har fler tillfällen på er att se dem.

Tid: onsdag 30/3 kl 18
Plats: Kafé Myran

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: