Chilifest 2011!

Nu kära vänner är det dags för årets Chilifest! Som ni vet är Chilifesten en fulsittning vilket innebär att det är sektionsplagg eller ”chilinspirerad” klädsel som gäller.

Som traditionen bjuder är det chili som står på menyn, vi kommer enbart att servera vegetarisk chili med tillbehör. I priset ingår också 2 öl och en tequilashot, vid alkoholfri-biljett är det istället 2 läsk som ingår men det kommer finnas möjlighet att köpa mer dryck om törsten inte är släckt! Matkrig är strängt förbjudet enligt Kårallens regler.

Efter sittningen har vi köföreträde till HG för alla anmälda, detta gäller dock endast fram till kl 22! Viktigt att komma ihåg är dock att sektionsplagg inte är tillåtet på HG så ta med ombyte!

Vi ber om ursäkt för att ingen information gått ut om festen via SeKeLs gängse informationskanaler. Anmälningar kan fortfarande göras direkt till festerichef@sekel.stuff.liu.se.

Biljettsläpp: Framför HumSam, D-huset, 11/4–15/4 kl 12-13
Pris: medlemmar 70 kr / ej medlemmar 120 kr / alkoholfritt 45 kr

Fest: Gasquen, Kårallen
Tid: fredag 29/4 kl 18.30

Detta inlägg är publicerat i Fester & sittningar och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

En Kommentar

 1. Mud
  Publicerad april 25, 2011 kl 16:06 | Permalänk

  Mad Dog 357 Hot Sauce Silver Collector’s Edition
  750 000 på scoville-skalan. 107 gånger starkare än Tabasco.
  Vi ses på chilifesten.

 • Kalendarium

   There are no events.
 • Kategorier

%d bloggare gillar detta: