Glad sommar!

Medan vissa tagit sommarlov och ligger och latar sig i solen, stretar andra vidare med sommarkurser och jobb. SeKeLs styrelse och fadderi har inte heller tagit ledigt utan jobbar just nu för högtryck med att planera Nolle-P och förbereda sektionen inför hösten. Schema, presentation av Nolleregeringen och mer information kommer snart att dyka upp här på hemsidan.

I år arrangerar vi inte bara Nolle-P för studenterna som börjar Kandidatprogrammet i kulturvetenskap och frikurserna Litteraturvetenskap, Konstvetenskap, Teoretisk filosofi, Praktiskt filosofi och Historia utan välkomnar även studenterna i Media- och kommunikationsvetenskap!

Vad? SeKeLs Nolle-P HT11
Var? Samling utanför HumSam, D-huset
När? Start måndag 22/8 kl 12.00

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.