Stöd din kår och ett levande studentliv!

Under vecka 36 har StuFF kampanjen Gör skillnad! ute på Campus Valla. Styrelsen kommer att vara på plats för att berätta om StuFFs budskap och verksamhet.

– StuFF jobbar för att din studietid ska bli den bästa möjliga – från tentan till dansgolvet, säger Amanda Rubio, kårordförande.

Det kommer att delas ut give-aways och informationsbroschyrer, studentkalendrar mm. Vi svarar på frågor kring medlemskap, hur du kan få hjälp och tipsa oss om vad tycker StuFF ska syssla med.

Under kampanjen kommer vi ha en tävling på plats och du har chansen att vinna 2 st biobiljetter + godis. Du tävlar på plats.

5/9 (måndag) i Kårallen, företagshörnan (kl 12-16)
6/9 (tisdag) Key-huset, foajén (kl 10-15)
7/9 (onsdag) Colusseum, C4 (kl 10-12) & Kalasmässan (kl 14-18)
8/9 (torsdag) HumSamBibliotek, vid entrén (kl 10-15)
9/9 (fredag) Kårallen företagshörnan (kl 10-15)

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.