Det är värt att bli medlem!

Nu är Nolle-P över och höstterminen har satt igång för full fart. Många nya studenter har börjat vid universitetet och gamla har kommit tillbaka. Till er alla vill vi säga välkommna!

Vi vill också påminna om att det är värt att bli medlem i SeKeL, inte bara för att du då får gå på mängder av roliga sittningar, fester och andra evenemang till rabatterat pris, utan också för att du samtidigt blir medlem i Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet och får tillgång till kårens alla medlemsförmåner.

Som SeKeL- och StuFF-medlem kan du köpa billigare kurslitteratur från BTJ, få rabatter på Ellen, Java, Prego/Zero, Jalla och Zenit på Campus, rabatt hos SIBA, se film på CNEMA i Norrköping till rabatterat pris, få gratis medlemskap i Kårrullen för att se film i Linköping, köpa guldkort på Campushallen och få två extra månader helt gratis. Dessutom får du 10 kr billigare entré till kravaller på Kårallen, 15 kr billigare entré på HG och 30 kr billigare entré på NH. Läs mer om alla våra medlemsförmåner hos StuFF och bli medlem i SeKeL.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.