Kulturnatten 2011

Häng med vår kulturansvariga Lina Nygren och SeKeL på Kulturnatten lördagen den 24:e september! För andra året i rad åker vi till Norrköping och insuper kultur och mycket, mycket annat.

Vi samlas vid Rese­centrum för gemensam färd till Norrköping. Efter det följer gemensam förfriskning och fria aktiviteter. När du känner dig mätt på kultur kan du sätta dig på valfri pub och känna dig så där riktigt nöjd med dig själv.

Här finns något för alla, från tidig förmiddag till långt in på natten. Du hittar bland annat livegraffiti, bollywooddans, frukostpoesi, dramatiserade kyrkogårdsvandringar, eldkonstnärer, gamla veteranbussar, vampyrträff, designmarknad, konserter, kortfilmsfestival, konstutställningar, körmaraton och invigning av den nyrenoverade hamnkranen.

I princip alla evenemang är gratis. Allt du behöver göra är att skaffa Resekort/Resekassa hos ÖstgötaTrafiken för att ta dig till Norrköping. Om du tänker ladda din resekassa eller köpa biljett innan avfärd är det bra om du kommer lite tidigare.

Tid: lördag 24/9 kl 12.20 i Linköping / kl 13.00 i Norrköping
Plats: Samling Resecentrum, Linköping/Norrköping
Program: PDF
Pris: Gratis!

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: