Sök till SeKeLs styrelse!

SeKeL söker nya förmågor till styrelse, festeri och fadderi för 2012. Vill du ställa upp och arbeta i sektionen? Ta då kontakt med valberedningen@sekel.stuff.liu.se och presentera dig själv kort, vilken post du är intresserad av och varför du är bäst lämpad för den.

Om du vill veta mer om de olika posterna, tveka då inte att besöka Valberedningens sida och ta kontakt med de nuvarande styrelseledamötena.

Val till SeKeLs styrelse för 2012 kommer att ske på årsmötet den 7 november. Kandidaturer ska anmälas till valberedningen senast den 24 oktober. För att kunna kandidera och rösta i valet på årsmötet behöver man vara medlem i SeKeL. Som kandidat kommer du att få gå StuFFs sektionsutbildning i oktober och som vald ledamot på SeKeLs egen styrelseutbildning i november.

Men vänta! Detta är inte allt! Vi söker även alla er som vill ställa upp och vara faddrar under vårens nolle-p i början av VT12!

Vad? Sektionsval!
När? 22 september till 24 oktober!
Hur? Skriv till valberedningen@sekel.stuff.liu.se!

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: