Höstens program

Nu tänkte vi berätta vad som händer i SeKeL under vår fullspäckade höst detta nådens år 2011. Håll utkik på vår hemsida, facebook eller i nyhetsbrevet för närmare detaljer om de olika arrangemangen. Kom ihåg att vissa är öppna för alla medan andra kräver SeKeL-medlemskap.

FikaMästerskap HT11, fredag 14/10
Kafé Myran arrangerar terminens tävling i längdfika. Finns det någon där ute som är modig nog att försöka sätta den obesegrade FikaMästaren Kristofer Åberg på plats? Alla är varmt välkomna att delta. (Plats: Kafé Myran)

Arbetsmarknadsföreläsning, torsdag 20/10
SeKeL arrangerar arbetsmarknadsföreläsning för alla studenter inom våra intresseämnen. Naturligtvis kommer det dessutom att bjudas på fika. Alla studenter är varmt välkomna. (Plats: Utannonseras senare) Flyttad till annat datum.

Skördefesten, fredagen 21/10
Efter att ha odlat våran trädgård är det nu dags att begrunda vad vi har lärt oss över en höstlig måltid på SeKeLs mycket intima fulsittning Skördefesten. Sittningen startar som en fulsittning med mat och sånghäfte, därefter blir musik, dans och mingel. Klädkod är sektionsplagg. Kräver SeKeL-medlemskap. (Plats: Ättestupan, Västgöta Nation)

Åvveinvigning, torsdag 27/10
Dags att inviga den nya åvven med en runda i skogen tillsammans med sKVaLp! Därefter drar vi på kravall! Kräver åvverall. (Plats: En mörk skog)

SeKeLs årsmöte, måndag 7/11
SeKeL håller sitt årsmöte där motioner avhandlas och en ny styrelse för 2012 väljs. Alla SeKeL-medlemmar är varmt välkomna. (Plats: TEMCAS, Hus TEMA)

Hur profilerar du dig på arbetsmarknaden?, tisdag 8/11
Amanda Sjöquist, studenthandläggare på DIK, snackar om hur du profilerar sig på arbetsmarknaden? Vad gör man sedan – efter examen? Naturligtvis kommer alla deltagare att dessutom bli bjudna på fika. Alla studenter är varmt välkomna.(Plats: D315)

Bokens dag, torsdag 17/11
SeKeL arrangerar Bokens dag vid Linköpings universitet. Under dagen kommer det att vara en bokmässa i husets foajé och en våning upp, nära intill trappan, hålls det föredrag av flera författare. (Plats: Key-huset)

Drinkfesten, fredagen 18/11
Så är det dags för sKVaLps feta Drinkfest med tema, tävlingar och passande utklädnad. Alla studenter är varmt välkomna. (Plats: Gasquen, Kårallen)

Kulturresan, fredag 25/11
Kulturresan som även denna gång går mot Stockholm med museum- och teaterbesök. Kräver SeKeL-medlemskap. (Plats: Stockholm, avresa från Kårallen)

InnovationskontorEtt, tisdag 29/11
SeKeL arrangerar arbetsmarknadsföreläsning med InnovationskontorEtt för alla studenter inom våra intresseämnen. Alla studenter är varmt välkomna. (Plats: Utannonseras senare)

Julsittning, lördag 10/12
Julsittningen är en finsittning som arrangeras av sKVaLp i december som en avslutning på terminen och året. Den avgående ordföranden avtackas och det följande årets styrelse brukar passa på att presentera sig själva. Klädkod är kavaj. Kräver SeKeL-medlemskap för garanterad biljett och rabatterat pris. (Plats: Nationernas Hus)

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.