Förlåt att vi är tjatiga men…

…vi tycker faktiskt att alla borde bli medlemmar i SeKeL! Särskilt nu i november så kommer alla medlemmar att få gå gratis på spexet Mozart & Beethoven eller Notknäckarna och åka på Kulturresan till Stockholm också det helt gratis!

När du blir medlem i SeKeL blir du inte bara medlem i sektionen utan även i Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet och får då också tillgång till kårens alla medlemsförmåner.

Sedan finns det också en massa andra anledningar att gå med. Varför man ska vara med i kåren skrev Niklas Cederwall om nu i veckan. Som sektionsmedlem får du även vara med och bestämma på SeKeLs årsmöte den 7 november.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.