Kulturresan 2011

Nu är det snart dags för SeKeLs årliga Kulturresa som även denna gång kommer att gå till Stockholm. Resan är gratis för alla SeKeL-medlemmar och dessutom ingår ett medlemskap i DIK Student för alla som hänger med (värde 100 kr).

Vi samlas utanför Kårallen kl 9 för att sedan hoppa av ett par timmar senare framför Moderna museet (om samtidskonst inte faller en i smaken ligger Nationalmuseum ett stenkast därifrån) för fria aktiviteter på stadens museer. Naturligtvis blir det även mycket fika och andra starkare förfriskningar i trevligt sällskap. Så häng med!

På kvällen kan alla som vill gå och se Revisorn med Ingvar Hirdwall på Stockholms Stadsteater (så långt våra biljetter räcker) för 100 kr.

Eventuella frågor kan skickas till kulturansvarig Lina Nygren. Se också evenemanget på Facebook.

SeKeL vill tacka DIK Student som sponsrar resan.

Tid: fredag 25/11 kl 9
Plats: Stockholm, avresa från Kårallen
Pris: Gratis för SeKeL-medlemmar!
Anmälan: Anmälan via Simple Signup

Detta inlägg är publicerat i Utflykter & resor och taggat , , , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.