Bokens dag 2011

SeKeL arrangerar den 17 november Bokens dag 2011 på Linköpings universitet i hus Key. Under eftermiddagen kommer det att vara en bokmarknad i husets foajé och en våning upp, nära intill trappan, kommer det att hållas föredrag av författarna Peter Olausson och Martin Kylhammar.

Peter Olausson är ledamot av Vetenskap och Folkbildning. Sedan 2003 har han ägnat sig åt faktoider, och har därigenom fått otaliga tillfällen att fördjupa sig i en mängd olika ämnen. Han är aktuell med boken Tredje rikets myter. Peter talar i KY32 kl 13.

Martin Kylhammar är professor vid Linköpings universitet och Tema Kultur och samhälle, tillika ledamot av Vetenskapsakademien. Han har skrivit flera böcker om svensk kultur och litteraturhistoria. Hans senaste bok är den prisbelönta essäboken Pojken på vinden. Martin talar i KY32 kl 15.

Se också evenemanget på Facebook.

Alla är varmt välkomna!

Vad? Bokens dag
När? Torsdagen den 17 november 2011
Var? Hus Key, Linköpings universitet

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.