Drinkfest!

Har du länge känt att universitetsstudierna innebär alldeles för lite utpressning och kartellbildande? Att du kanske inte heller allt för ofta får tillfälle att bära hatt och trenchcoat eller att dina bling-bling kedjor och baggyjeans bara ligger och skräpar i garderoben?

Då ger sKVaLp dig nu ett ypperligt tillfälle att på vår Drinkfest ta fram alla de utstyrslar som i den vanliga världen skulle få folk som ser dig på en mörk bakgata att vända och gå en omväg. Den här kvällen är temat gangster och fuffens är det enda vi förstår oss på!

Från klockan 19.00 är ni välkomna till Gasquen där vi serverar drinkar, shots, öl och cider till mycket förmånliga priser. Priser till de bäst klädda gangstrarna utlovas!

Sista anmälningsdag är den 16 november! Priset för kalaset är 50 kr för SeKeL-medlemmar och 70 kr för icke-medlemmar. I priserna ingår också lättare mat!

Se också evenemanget på Facebook.

Tid: fredag 18/11 kl 19.00
Plats: Gasquen, Kårallen
Pris: 50 kr för SeKeL-medlemmar / 70 kr för icke-medlemmar
Biljett: Köps online

Detta inlägg är publicerat i Fester & sittningar och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.