Lunchföreläsning med InnovationskontorEtt

Du är välkommen till lunchföreläsningen med InnovationskontorEtt tisdagen den 29 november som ingår i SeKeLs serie av arbetsmarknadsföreläsningar.

Som vi lärde oss vid vår senaste arbetsmarknadsföreläsning är kultursektorn i princip uppdelad 50/50 mellan privat och offentlig sektor. Inom den privata sektorn skapas de flesta jobben främst genom förverkligandet av idéer i fåmansföretag.

InnovationskontorEtts uppgift är att stimulera och stötta forskare och studenter att kommersialisera sina idéer och sin kunskap – antingen genom att starta nya bolag eller genom att införliva dem i befintliga verksamheter.

Tid: tisdag 29/11 kl 12
Plats: KY21, Hus Key

Detta inlägg är publicerat i Föreläsningar och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: