Sittningar under Nolle-P

Hej alla seklerister, nu är det ju så att vecka 4 så kommer vi att ha Nolle-P för att välkomna vårens nya studenter till vår fina sektion. Under den här veckan kommer vi också ha två sittningar, och vi i fadderiet tyckte att det vore kul om även andra SeKeL-medlemmar än de aspirerande och deras faddrar kunde dyka upp.

Sittningarna är:
Ost, vin och poesi, en fulsittning där vi dricker vin, äter ost och läser poesi. Den kommer att inträffa onsdagen 25/1 på HG klockan 19 och kommer att kosta 150 kronor. I priset ingår ost, kex och en halv flaska vin. Finns även alkholfria alternativ.

Nollesittningen, är en finsittning där vi officiellt välkomnar Nollan till SeKeL och firar att de blir Ettor. Den inträffar lördag 28/1 också på HG klockan 18:30 och kommer att kosta 210 kronor, vilket är klart prisvärt för en finsittning. I priset ingår en trerättersmiddag, en fördrink, en öl/cider och en halv flaska vin. Finns även alkoholfritt alternativ.

Så hur gör ni för att anmäla er och haka på?

Jo, skicka ett mail till vår informationsansvarige Rasmus Wahlman på mail raswa597@student.liu.se där ni skriver:

Vilken av sittningarna ni vill gå på, eller om ni vill gå på bägge.
Namn och personnummer.
Telefonnummer där ni kan nås.
Öl eller cider.
Vitt eller rött vin.
Eventuella allergier och/eller kostval (vi kan inte lova att det kommer finnas laktosfri ost på Ost, vin och poesi).
Om ni är faddrar under vårens Nolle-P.

Eftersom Nollan och faddrar har företräde så kommer vi ordna en lista efter när ni anmäler er och sedan gå efter den när Nollan väl fått sina biljetter. Sista anmälningsdag är måndag 23/1 och tid för deadline är satt till 18.00. Vi kommer sen att kontakta er och sista betalningsdag är på fredag. Passa på…

Nolleregeringen GWHET

Detta inlägg är publicerat i Fester & sittningar och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.