Fotografisk föreläsning med Anna Tellgren

Konsthistoriska Klubben i Linköping har fått hit Anna Tellgren intendent från Moderna Museet och det är gratis för studenter med uppvisade av LiU-kort.

FOTOGRAFI

Torsdagen den 16 februari kl 18.30, Östergötlands Museum.

”Modernism – New Vision – om några fotografer i tiden”

Anna Tellgren är fil dr och intendent för fotografi vid Moderna Museet sedan 2004.Anna Tellgren har tidigare varit forskare och lärare vid Konstvetenskapliga institutionen, Stockholms universitet. Som curator har hon bland annat producerat utställningarna: Arbus, Model, Strömholm (2005), Lars Tunbjörk Vinter/Hem (2007), Moderna Museet Nu: Inta Ruka (2008) och Åter till verkligheten. Fotografi ur Moderna Museets samling (2009).  Anna Tellgren ledde ett forskningsprojekt om Moderna Museets femtioåriga historia, som publicerades i Historieboken:Om Moderna Museet.

Detta inlägg är publicerat i Föreläsningar. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.