Sökes: Utbildningsbevakare

Vi söker en engagerad person till vår styrelsepost som utbildningsbevakare eftersom vår nuvarande bevakare, John Edström har blivit invald till att jobba med frågor inom detta område i StuFF.

Syftet är att bevaka utbildningen inom berörda ämnen så att den håller den standard som utlovas. Om något inte sköts som det ska (exempel på detta kan vara att lärarna inte rättar tentor i tid eller att studenter inte får någon utvärdering på vissa kurser) ska utbildningsbevakaren försöka ta itu med dessa problem genom att kontakta lärare, studierektorer eller andra ansvariga och ta upp problemen.

Som SeKeLs utbildningsbevakare har man StuFF i ryggen, det kan vara bra att veta. Idéer för att förbättra utbildningen på olika sätt kan också väckas och genomdrivas av utbildningsbevakaren. Du kommer också att kallas till konferens vid åtminstone ett tillfälle där du tillsammans med respektive ämnes lärare, din ordförande och programrepresentant kan lyssna på vad som händer vid institutionen, ställa lärare till svars och lyssna på deras försvar.

Vid intresse, kontakta oss via mail: styrelsen@sekel.stuff.liu.se

Detta inlägg är publicerat i Övrigt och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.