Östgötateatern bjuder in till gratisföreställning…

Deras nästa pjäs är ”Änglar i Amerika”, som de spelar på Forumteatern i Nationernas Hus. Eftersom de är i studenternas eget hus tänkte de bjuda in till en gratisföreställning den 3 oktober.

De kommer vilja mötas upp innan och träffa intresserade studenter kl 18.00, det kommer då bjudas på fika, man får träffa skådespelare/regissör, de kommer även informerar lite om teatern och sedan se föreställningen.

Låter det intressant och kul – anmäl er till mig, Eric Hjelmberg via mail till info@sekel.stuff.liu.se

Sista anmälningsdag är 16/9 och det ä ett begränsat antal platser, först till kvarn som gäller! Därmed är det viktigt att ni som anmäler er dyker upp!

Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.