Kommande event inom SeKeL

20/10 Sektionsutbildning

 

Utbildning för kommande styrelseledamöter och sittande.

25/10 Ovveinvigning – uppskjuten tillsvidare!

VIKTIG INFO! Ovveinvigningen kommer tyvärr skjutas upp p.g.a. försenad leverans, vi inväntar dem och jobbar på ett nytt datum!

13/11 Stockholmsresa

Kultiverade resa till stolta stad även kallad Nordens Venedig för att besöka museer och inta Dramaten med buller och bång, kanske kan det bli ett besök bakom kulisserna bland spöken och kostymer. För att sedan avsluta kvällen med ett fashionabelt skådespel…

14/11 Årsmöte

19/11 Historisk filmvisning

 

Vi har planerat in en filmsession och där vi har bjudit in historielärare, Björn Ivarsson Lilieblad som har ett brinnande intresse för populärkultur. Vi kommer efter filmen sedan ha en diskussionsgrupp för att reflektera över filmen. Vi kommer lägga upp filmförslag och ni röstar fram vad som ska visas.
22/11 Bokens dag

 

Storleken har varierat genom åren, allt från intima bokkaféer till bokmarknader med författarföredrag. Gemensamt har dock alltid varit möjligheten för studenter att fynda begagnade böcker.
Det kommer bjudas på fika och tävlas med chans till en fin vinst inom böckernas värld…
Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: