Häng med till Stockholm på kulturresa den 13:e november!

Avgång kl 9 från Kårallen. Vi börjar dagen med att gemensamt besöka Moderna Museet där vi får en guidning av den intressanta utställningen Picasso/Dunchamp! Två moderna giganter! Sedan finns det möjlighet att själv bestämma vilket av alla andra museum man vill besöka. Varför inte ta en tur till Nationalmuseet eller Livrustkammaren?

Mot kvällen samlas vi utanför Kungliga Operan där vi gemensamt ser Trollflöjten. En saga där ljus, mörker, kärlekens och musikens kraft står i centrum. Föreställningen börjar kl 19.  Kl 23 åker vi hemåt. För Sekel- och DIK-medlemmar kommer resan inte kosta någonting förutom de museum du väljer att besöka på egen hand och kostanden för fika, lunch och kanske ett glas vin. Ta chansen och häng med på en kulturspäckad resa till vår vackra huvudstad.

Föranmäl dig i god tid senast 4 november!

Anmäl dig till kultur@sekel.stuff.liu.se , skriv ditt namn och telefonnummer. Vi ses!
Detta inlägg är publicerat i Kulturarrangemang och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: