Arbetsmarknadsföreläsning

SeKeL annordnar en arbetsmarknadskväll med fika och intressanta gästföreläsare!  Detta äger rum torsdag den 6/12 kl. 15.00-17.00 i Key-huset, KY25. Tanken är att vi studenter ska få en bättre inblick om hur arbetsmarknaden ser ut för oss som studerar inom SeKeL-ämnena.
Kulturvetaralumnen, Monica, kommer hit och pratar om hur hennes liv har sett ut efter examen och hur hon fick sitt nuvarande jobb på DIK.

DIK:s ombudsman, Hans, ska också prata om lönestatistik, arbetsvillkor och vad som är viktigt att veta inför arbetsmarknaden.

DIK är fackförbundet för dig som kommer jobba inom Kultur, Media och informationssektorn.

Detta inlägg är publicerat i Föreläsningar och taggat , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.