sKVaL(p)borg / Chilifesten 2013

Nu finns biljetter att köpa till årets chilifest!

Den kommer att äga rum 28:e april mellan kl 18:00 och 02:00 på Pub Örat. Chilifesten är en fulsittning, så se till att ta på ovven (eller något annat mindre smickrande plagg om du inte har någon). Självklart kommer det att serveras en massa smaskig Chili con Carne och även annat gott. Ät så mycket ni orkar, drick så mycket ni kan (nästan) och glöm framför allt inte att ha en riktigt rolig kväll! Boka era biljetter nu!

Köp biljetter här: http://simplesignup.se/event/24039

Facebook-evenemanget: sKVaL(p)borg

Detta inlägg är publicerat i Fester & sittningar och taggat , , . Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: