Kårvalet

Vill du vara med och påverka din studiesituation?
I mars kommer kårvalet till StuFFs kårfullmäktige att hållas och du som är medlem i StuFF kan kandidera till kårfullmäktige genom att bilda en egen lista, starta en lista med din studentförening eller gå med i någon befintlig lista. Att engagera sig inom en lista är ett utmärkt sätt för dig att påverka din studiesituation och samtidigt få värdefull erfarenhet. Så ta chansen och var med och gör skillnad!

All information om Kårvalet hittar du på http://www.stuff.liu.se/karvalet där du också kan ladda ner ansökningshandlingar. Du kan också hämta blanketten på StuFFs kontor i Trappan eller i Kårallen. Din ansökan måste vara inlämnad till dessa kontor senast den 10 februari.

Har du frågor kring kårvalet och vad det innebär att kandidera som en lista tveka inte att kontakta StuFFs valråd på e-mail: val@stuff.liu.se.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: