Fika med stuff!

• Vet du vilka StuFF är?
• Vet du vad vi gör?
• Vad vill du att vi ska arbeta mer med?
• Vill du träffa ett engagerat gäng som vill höra just din åsikt?

StuFF – Vi är kåren för dig på Filosofiska Fakulteten och Utbildningsvetenskap. Från och med den 13 februari bjuder vi på fika kl 9:45-11.15 VARJE TORSDAG resten av vårterminen. (Med uppehåll för påskledighet och röda dagar)

Första fikat (13/2) kommer att hållas i sal DG44, men efter det så hittar du oss i D316 som vanligt!

Kom och ät en kaka, drick lite kaffe, fråga om vad StuFF gör, vilka vi är, eller prata vad du vill se för förändring på universitetet eller med dina studier. Du kan också prata fritt om gårdagens fotbollsmatch eller något annat som gjort dig glad!

Vi är en studentkår. Vi jobbar för studenternas bästa.
Och nu bjuder vi på fika.

Välkomna!

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.