Tyck till om Studieadministrativa handboken (SAH)

Brukar du använda LiU:s studieadministrativa handbok (SAH)? Eller önskar du att det fanns ett smidigt sätt att ta reda på studieadministrativa frågor? LiU håller på att utreda hur SAH kan förbättras och behöver dina värdefulla åsikter.

Linköpings universitet har en studieadministrativ handbok (SAH). Syftet med SAH är att ge stöd, hjälp och vägledning för studenter och anställda på Linköpings universitet rörande studieadministrativa frågor. I SAH framgår vilka föreskrifter och rutiner som finns inom det studieadministrativa området avseende utbildning på grund- och avancerad nivå vid LiU. SAH visar också vem som ansvarar för vad rörande studieadministrativa frågor på LiU.

LiU har beslutat se över användningen av SAH och har med anledning av det tillsatt en utredning. Som en del i utredningsarbetet genomförs en webbenkät.

Nu vill LiU ha dina värdefulla åsikter som student, så att SAH kan utvecklas i rätt riktning.

Enkäten tar ca 5 min att besvara. Sista svarsdatum är fredag 21 februari.

Klicka på länken för att komma till webbenkäten: student.liu.se/sah-enkat

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.