UB Karin!

Hej alla goa i program eller kurser ordnade under SeKeL-sektionen!

Jag heter Karin Engelholm och det är jag som är er utbildningsbevakare. Jag läser just nu andra terminen på det Kulturvetenskapliga programmet

Mitt uppdrag som utbildningsbevakare innebär att jag finns för er studenter för att bevaka era utbildningar. Jag ska se till att den håller den standard som utlovas och att universitetet sköter föreläsningar, rättning av tentor, bedömning av tentor och annat liknade som det ska!

Om ni har några problem med er utbildning är det mig ni ska vända er till för jag finns där just för att hjälpa er med sådant! Som SeKeLs utbildningsbevakare har jag vår kår StuFF i ryggen och om det skulle det dyka upp något problem så ska jag arbeta så gott jag kan för att det ska åtgärdas!

Så som sagt, jag finns här för er, och om ni behöver min hjälp så kan ni kontakta mig på:
utbildningsbevakare@sekel.stuff.liu.se
Om det av någon anledning skulle kännas bättre att ringa mig går det också bra på:

Fridens liljor och bästa hälsningar UB Karin!

10013848_10202624079754686_942685948_n

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.