Imponerande konstutställning!

Välkomna till SUS konstutställning i A-huset som börjar 31 mars och pågår fram till 14 april. SuS är kulturutskottet för SekeL som är sektionen för kultur vid Linköpings universitet. Det är en utställning där studenter vid universitetet ställer ut valfria konstverk av sin egen produktion för allas åtnjutande. Utställningen är tillgänglig för alla som studerar på universitetet och vi vill uppmuntra alla till att besöka utställningen under de 2 veckor som den varar.

En vernissage kommer även att äga rum onsdagen 2 april från kl 18.00-22.00. Det kommer under vernissagen bjudas på lite fika i samarbete med DIK (Det kreativa facket). Under vernissagen kan man också mingla med konstnärerna och ställa frågor om deras konst. Alla som är intresserad av att komma på vernissagen är välkomna och man får gärna bjuda med sig nära och kära.

Hjärtligt välkomna önskar vi i SuS och framförallt utställningsansvariga Carola och Victoria.

1152371

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.