Utrikespolitiskt Konvent 2014

Våren är här och det börjar bli dags för årets Utrikespolitiska Konvent. Årets tema är det superaktuella ”Supervalåret och den bortglömda utrikespolitiken”. Under två dagar kommer du att få möjligheten att gå på spännande föreläsningar, debatter och workshops kring utrikespolitiska frågor. Bland föreläsarna hittar vi bland annat Birgitta Ohlsson och Cecilia Malmström.

Att gå på Utrikespolitiskt Konvent innebär så mycket mer än att bara gå på föreläsningar. Det är även en fantastisk möjlighet att få träffa andra engagerade människor som brinner för internationella frågor. Hela helgen avslutas med en rolig och festfylld gasque (en klassisk sittning i Uppsala) på en av Uppsalas studentnationer. Resan till Uppsala sker via buss och ingår i priset.

Mer information om eventet i helhet och hur om anmäler sig hittas i facebookeventet:
https://www.facebook.com/events/702581239781874/”

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: