Välkommen till Sekel!

Välkommen till Linköpings Universitet och välkommen till sektionen SeKeL n0llan!

Som ny student på sektionen kommer du att ha chansen att gå på en mottagning som startar måndagen den 18e augusti. Mottagningen pågår under två veckor och ert fadderi, KoMPaSS, kommer tillsammans med era faddrar att se till så ni får en trevlig och rolig första tid på universitet!

Oavsett om du läser ett program eller en enstaka kurs inom SeKeL så är du välkommen på mottagningen.

Har ni frågor kring mottagningen så kan ni kontakta oss på mottagningkompass@gmail.com

För uppdateringar om schemat och andra roligheter så kan ni besöka vår blogg: fadderietkompass.blogg.se.

Vi finns även på facebook under namnet ”KoMPaSS”, så gå in och kika och gilla oss!

Vi ses på N0llningen! Skepp o hoj

/KoMPaSS

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.