Utskott

Hej där!

Är du intresserad av att söka till något av SeKeL:s utskott? Vill du inkludera dig utöver studierna med det sociala livet på campus? Vill du ha chansen att lära känna andra sektioners roliga utskott på olika fester och samarbeten? Missa då inte chansen att söka till någon av SeKeLs utskott! Precis alla är supervälkomna att söka, fristående kurser som program inom SeKeL.

I SeKeL finns 3 utskott; SuS (kulturutskottet som står för bl.a. konstutställning samt en kulturresa till Stockholm), sKVaLp (festeriutskottet som har hand om en rad roliga aktiviteter under terminerna bl.a. fulvinsbrännboll samt ful- och finsittningen) eller KoMPaSS (fadderiutskottet som bl.a. har hand om mottagningen för de nya studenterna på hösten och våren samt overallsinvigning).

Ni går på er roll officiellt vårterminen 2015, men roliga aktiviteter kommer att ske under denna termin där ni får lära känna de gamla utskotten samt lära er om er nya post.

De olika posterna som finns i utskotten är Chef, Vice-Chef, Kassör, PR, Gyckel, Aktivitetsansvarig, Bokning, Inköpsansvarig (sKVaLp & KoMPaSS) samt Ordförande, Bokcirkelansvarig, Utställningsansvarig, Ekonomi/sekreterare, Stockholmsresa & Marknadsföring (SuS). Man kan endast vara med i ett utskott, men det går väldigt bra att söka till så många man vill. Det går också bra att söka fler poster än en om man så vill.

Skicka in en intresseanmälan med en kort text om er själv, motivering till ert intresse samt vilken post(er) ni är intresserad(e) av. Det går självklart också bra att ställa frågor till respektive utskott på dessa mailaddresser.

SuS: lousj199@student.liu.se

sKVaLp: festerichef@sekel.stuff.liu.se

KoMPaSS: nollegeneral@sekel.stuff.liu.se

Sista anmälningsdatum söndag 28/9.

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.