Bli fadder!

Hej Sekel!

En viktig del i en lyckad n0lle-p är (som ni säkert märkt) faddrarna, de är den direkta länken till alla nya studenter som kommer hit till LiU och är lite nervösa inför första tiden på campus. Nu har du chansen att göra några n0llans mottagande till precis vad det ska vara – en kul, spännande och trygg introduktion till studentlivet och alla dess festligheter!

Skicka ett mail med namn och personnummer till adressen nedan om det här är något för dig (som det givet är!) så kommer vidare information kring när/hur/var.

Det finns inga krav på tidigare erfarenhet, men har du varit fadder hindrar det såklart inte från att köra en vända till. Däremot ska du ha en ovve och kunna komma på Fadderutbildning 6/12 och närvara under n0lle-p som sker i början av vårterminen.

Sista anmälningsdagen är 25/11 men självklart är det fritt fram redan nu!

Adress: mottagningkompass@gmail.com

Detta inlägg är publicerat i Övrigt. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.