Välkomstbrev från KoMPaSS

Ohoj!

Som ny student här på Linköpings Universitet vill jag, fadderist Aronsson, och min KoMPaSS-General hälsa dig välkommen till SeKeL’s mottagning 17 augusti.

Mottagningen för HT15, även kallad n0lle-p, pågår under två veckor och kommer bestå av lekar, fester, sittningar och andra aktiviteter runtom på campus och i stan. Detta är din chans att lära känna andra nya studenter från din egen och andra sektioner, staden Linköping och universitetslivet. Vissa aktiviteter är kostnadsfria och andra inte, men alla är frivilliga och man är med så mycket man kan.

Denna mottagning kallas n0lle-perioden och du som ny student kallas n0llan. Med det sagt kommer det inte förekomma någon form av nollning, detta är strikt förbjudet här på Linköpings Universitet. Mottagningen kallas som den gör för att du snart kommer vara en Ettan, och innan ett kommer som ni alla vet – noll.

Med dig under hela mottagningen kommer faddrar finnas vid din sida, som alla själva har studerat inom din sektion. Dessa faddrar finns här för din skull och kan komma att ringa dig i dagarna för att berätta lite om vad som händer, men också så att du kan ställa frågor över det du undrar.

Faddrarna kommer möta er alla 15:00 första dagen (måndag) i entrén till Key-huset, iklädda svarta overaller (eller ovvar som man också säger) så att ni lätt känner igen dem.

Mer information om schemat och oss kan du hitta på KoMPaSS-bloggen, vår Facebook- sida och på Instagram.

Har du några frågor? Vi finns på mailen mottagningkompass@gmail.com. Segla lugnt, så ses vi på n0lle-p!
// Fadderist Aronsson

http://fadderietkompass15.tumblr.com/

https://www.facebook.com/pages/KoMPaSS/614039422023049?sk=info&tab=page_info

http://instagram.com/kompass15

Detta inlägg är publicerat i Nollep. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.
  • Kalendarium

      There are no events.
  • Kategorier

%d bloggare gillar detta: