Om SeKeL

SeKeL är en sektion som framför allt vänder sig till studenter inom kultur och humaniora på Linköpings universitet. Vi finns till för att underlätta och förgylla ditt liv både på Campus och privat, därför erbjuder vi både fester, kultur­evenemang och ser till att utbildningen håller lovad kvalité genom utbildningsbevakning.

Studenterna vid Linköpings Universitet är indelade i ett fyrtiotal olika sektioner och tillhör en viss sektion beroende på vad de läser. SeKeL är sektionen för alla som läser historia, konstvetenskap, litteraturvetenskap, filosofi, socialantropologi, media- och kommunikationsvetenskap samt de som studerar på kulturvetar­programmet. SeKeL arbetar för, styrs av och består av studenter.

SeKeL är till för studenterna och arbetar på en mängd olika sätt för att tillvarata deras intressen; dels inom utbildningarna men även gentemot andra sektioner, kårerna och universitetet i helhet. Vi gör det genom att bland annat: bevaka utbildningarna så att de håller utlovad kvalité, för en god kommunikation mellan föreläsare och studenter, samt sist men inte minst anordnar nolle-p för nya studenter och en mängd fester och evenemang för våra medlemmar.

Tveka inte att ta kontakt med styrelsen via styrelsen@sekel.stuff.liu.se

  • Kalendarium

      There are no events.
%d bloggare gillar detta: