Medlemskap

Vill du bli medlem i SeKeL eller förnya ditt gamla medlemskap?

  1. Besök medlemsportalen.
  2. Välj fliken ”Medlemskap” uppe till höger.
  3. Skriv in ditt personnummer och klicka på skicka.
  4. Markera ”StuFF” som din kår och klicka på ”Välj”.
  5. Välj din sektion ”SeKeL”.
  6. När du är färdig med dina val väljer du betalsätt, antingen bankgiro eller kort.
  7. Välj medlemsperiod och betala.
  8. Vänta två dagar och gå uppdatera ditt LiU-kort.
  9. När du har SeKeLs logga på LiU-kortet är det klart!

Vad kostar det att vara med i SeKeL?

Det kostar 150 kr för en termin eller 250 kr för hela läsåret och då blir du även medlem i Studentkåren StuFF vid Linköpings universitet.

Vad får jag ut av medlemskapet?

Som medlem får du gå på sittningar, fester och mängder av andra roliga evenemang. Våra medlemsförmåner innehåller bland annat:

  • Åka på höstens Kulturresa utan kostnad
  • Medlemskap i DIK Student utan kostnad (se hur man blir medlem utan betalning längst ner på denna sida)
  • Rabatt på sKVaLps sittningar och andra festaktiviteter
  • Gå helt gratis eller till rabatt på kulturevenemang
  • Tillgång till StuFFs alla medlemsförmåner

Som medlem har du även rösträtt på SeKeLs årsmöte och i valet till StuFFs kårfullmäktige.

Vad är DIK och hur blir man medlem (gratis)?

DIK är akademikerfacket för kultur och kommunikation. Om du blir medlem i SeKeL, kan du få gratis medlemskap i DIK. De finns för att du ska få bland annat karriärservice, fackligt stöd, professionsutveckling och inkomstförsäkring.

Som DIK-medlem (och SeKeL-medlem) får du följa med på SeKeLs årlig kulturresa till Stockholm som sker under hösten. Kulturresan är helt gratis, vilket är möjligt genom att DIK sponsrar den.

Så här blir du medlem utan att behöva betala:

1. Bli medlem i SeKeL
2. Gå till http://dik.se/bli-medlem/
3. Fyll i medlemsansökan
4. OBS!!! I ”Övriga upplysningar” rutan längst ner måste du skriva ”kostnadsfritt enligt avtal”!
5. Skicka ansökan

 

  • Kalendarium

      There are no events.
%d bloggare gillar detta: